היתרונות הבריאותיים של שמן האבוקדו

  • תגובות
  • האבוקדו שמקורו במכסיקו, נחשב על ידי האצטקים לפרי שיכול לשפר את הבריאות. 
    לאבוקדו יתרונות בריאותיים רבים ועושים בו אף שימוש בתעשיית הקוסמטיקה בשל אחוז השומן הגבוה שבו.   
    שמן אבוקדו המופק בכבישה קרה הינו שמן באיכות גבוהה מאוד מאחר ויש לו רמת חומציות נמוכה הויטמינים שבו נשמרים.  
    טעמו העדין של האבוקדו יכול לשפר מאכלים ואיננו משתלט על הטעם כפי שקורה עם שמן זית.

    מקור התמונה: freedigitalphotos.net

    כתבה שפורסמה בוואלה בריאות מסבירה מהם היתרונות הבריאותיים של שמן האבוקדו:
    * בעל סבילות לחום גבוה מה שהופך אותו למתאים לטיגון, נקודת העישון שלו הרבה יותר גבוה מזו של שמן הזית.
    * רמת חומציות נמוכה.
    * עשיר בויטמין E המסייע לאלסיטיות של העור, מינרלים, חומצות שומן ונוגדי חימצון.
    * השמן המופק מפרי האבוקדו מכיל כמות גבוהה של שומן בלתי רווי המעניק לו יתרון בבישול.
    * עשיר ב קרוטנואידים התורמים למניעת סיבוכי סוכרת והפחתת הסיכון ללקות במחלות לב, שבץ מוחי וסרטן.
    לכתבה המלאה לחצו כאן
    מערכת האתר

    מערכת האתר

    "מה חדש?" מגזין בריאות שמעניין נשים!
    עדיין לא רשומה? לחצי כאן להרשמה


    טיפים ומאמרים נוספים:

    תגיות