גבינות בריאות! יש דבר כזה וטעים במיוחד

את הגבינה הבאה מכינים בקלות רבה. היא עשויה משקדים וקשיו. טעמה נפלא, המרקם שלה כגבינת פטה והיא בריאה להפליא.

freedigitalphotos.net | By Aleksa D

freedigitalphotos.net | By Aleksa D

ההכנה פשוטה מאוד. בהמשך יש מתכון להכנת הגבינה ובנוסף צירפנו מתכון נוסף משובח של סירות פלפל שושקה הממולאות בגבינה של המתכון הראשון.

גבינה אפויה

מצרכים:

  • 2 כוסות שקדים מושרים כ-6 שעות (שקדים לא קלויים)
  • 1/2 כוס קשיו מושרה כשעתיים (קשיו לא קלוי)
  • כוס מים
  • 2 כפות מיץ לימון
  • כפית מלח
  • שן שום

אופן ההכנה:

  1. טוחנים הכל בבלנדר למרקם חלק
  2. מעבירים לתבנית סיליקון קטנה
  3. אופים על 180 מעלות לכ- 25 דקות

סירות שושקה

שושקה, זה הפלפל האדום הארוך, מזכיר מאוד פלפל חריף אך הוא מתוק במיוחד.

אם לא מצאתם, ניתן להשתמש גם בגמבה אדומה, עדיפות לגמבה כמה שיותר קטנה.

אופן ההכנה:

  1. חוצים את  הפלפל לאורכו, מרוקנים את הגרעינים ומניחים על גבי נייר אפייה משומן בשמן זית.
  2. לוקחים מהגבינה מהמתכון הקודם (כמובן ללא אפיה ), מוסיפים לגבינה בזיליקום קצוץ ופלפל שחור וממלאים את סירות השושקה.
  3. אופים כ- 20 דקות בחום של 180 מעלות

ניתן להגיש עם סלט קצוץ מלא גרעינים ושמן זית.

חג שמח ובתאבון!

מערכת האתר

מערכת האתר

"מה חדש?" מגזין בריאות שמעניין נשים!
עדיין לא רשומה? לחצי כאן להרשמה


טיפים ומאמרים נוספים: